INCEPUTUL

Compania a fost fondata in anul 2008 cu scopul de a oferi servicii integrate, de proiectare si executie in constructii.

In perioada 2008-2010, compania s-a axat pe realizarea de constructii rezidentiale, locuinte unifamiliale sau multifamiliale, in diverse locatii din zona Municipiului Timisoara.

DIVERSIFICAREA SERVICIILOR

Incepand cu anul 2011 , compania si-a diversificat activitatatea, oferind servicii de proiectare, inginerie si project management pentru o serie de proiecte industriale si agricole. In acesta perioada, activitatea de executie a companiei s-a redus, prioritare devenind serviciile enumerate.

UN NOU INCEPUT

Anul 2014 a insemnat revenirea companiei in zona de executie printr-o serie de proiecte ce au vizat sectorul agricol, si anume realizarea de spatii de depozitare. Compania a devenit specializata in proiectarea si executia de instalatii de insilozare.

CONSOLIDAREA

Intre 2014 – 2016, Beavers Construction a reusit sa finalizeze un numar de 4 proiecte ce au vizat atat instalatii de stocare a cerealelor cat si alte facilitati necesare fermelor si bazelor de preluare, cu o capacitate totala de cca. 45.000 tone.

Totodata in aceasta perioada, serviciile oferite fermierilor s-au diverisifcat, astfel incat, Beavers Construction a devenit un partener serios in proiectarea, executia, montajul si mentenanta instalatiilor de insilozare, a halelor si depozitelor pentru cereale, a lucrarilor de imbunatatiri funciare (desecari, irigatii), dar si a infrastructurii pentru fermele zootehnice.

In zona constructiilor civile, compania s-a axat pe realizarea de proiecte  complexe, locuinte unifamiliale si multifamiliale. Prin colaborarea cu arhitecti recunoscuti am reusit sa finalizam o serie de proiecte deosebite din punct de vedere conceptual.